Abonament lunar sisteme de antiefractie cu monitorizare

Posibilitatea de a plăti lunar pentru sistemul de alarmă și contractul de monitorizare

Oferta este valabilă și pentru sistemele de supraveghere video.

AEK Security Division va personaliza sistemul de alarmă și va alege firma de pază pentru monitorizare dintr-un portofoliu de colaboratori direcți.

Puteți încheia un abonament și fără a include monitorizarea.

Cum vă alcătuim oferta

Sunt trei pași simpli pe care-i vom parcurge pentru a vă alcătui oferta potrivită dumneavoastră:

Potrivim configuratia sistemului de alarma

Vă vom oferi configurația ideală a sistemului de alarmă pentru spațiul dumneavoastră. Indiferent că aveți nevoie de un sistem de alarmă pentru casă, apartament, protecția unui spațiu de depozitare, a unei clădiri de birouri, club, magazin, teren, șantier, etc., noi suntem entuziaști să vă conturăm cea mai bună alegere în materie de echipamente și tehnică.

Avem experiența instalării a sute de sisteme de alarmă și în egală măsură, clienți ce au încheiat un contract de mentenanță a acestora cu noi!

Abonamentul lunar va include mentenanța periodică a echipamentelor (obligatorie pentru afaceri), așa că nu trebuie să vă faceți griji. Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizare Departament Tehnic AEK Security Division va avea grijă să aleagă echipamentul potrivit în situația prezentată, acesta putând include: senzori de mișcare imuni la animale, bariere infrarosu, detector geam spart, senzori pentru ferestre, senzori de mediu (incendiu, inundații, etc.) .

De asemenea, puteți alege o unitate centrală wireless (fără fir) pentru a vă scuti de un deranj suplimentar, senzorii de alarmă neavand nevoie de cablu pentru conexiune în acest caz.

Alegem firma de pază ideală

Sistemul de alarmă va fi conectat în permanență cu firma de pază din apropierea dumneavoastră, astfel intervențiile se vor realiza rapid, agenții putând imobiliza infractorii de îndată.

Algorimul de selecție a firmei de pază pentru monitorizarea sistemului de alarmă este simplu: ne asigurăm ca respectivii au un punct de lucru cât mai apropiat de dumneavoastră pentru a facilita fluiditatea intervenției; negociem cu aceștia pentru a vă face o ofertă competitivă; alegem cea mai bună ofertă în raport calitate - preț.

Trimitem oferta către dumneavoastră

În final dumneavoastră benificiați de un serviciu competent, pliat fix pe solicitare, fără a apela individual la fiecare firmă în parte. De asemenea, alături de recomandarea noastră vă putem întocmi și o listă cu ofertele firmelor de pază, pentru a vă putea face această alegere singur. Dacă doriți și alte servicii, puteți vizualiza pagina noastra de prezentare firma de pază, pază cu agent, paza evenimente, pompieri, etc. Sintetizarea ofertei și prezentarea acesteia

În final sintetizăm toate datele și vă prezentăm echipamentele, firmele de pază și serviciile adiacente pe care le alegeți. Dumneavoastră trebuie doar să luați la cunoștință prețul și să semnați contractul pentru abonamentul lunar la sistemul de alarmă, monitorizare și eventual un sistem adiacent ales (ex. sistem supraveghere video).

Pot adăuga și un sistem de supraveghere video ?

Desigur. Putem încheia un abonament lunar ce include sistemul de alarmă și sistemul de supraveghere video. Puteți adăuga orice alt serviciu sau produs oferit de AEK Security Division un abonament, fără restricție, cum ar fi sistemele de videointerfonie, control acces și automatizare, proiect tehnicevaluare de risc la securitatea fizica, etc. .

Avantajele unui abonament lunar pentru sistemul de securitate

Abonamentul vă oferă un avantaj major față de simpla achiziționarea în rate a unui sistem de alarmă. În abonament sunt incluse servicii precum monitorizarea și mentenanța sistemului iar AEK Security Division vă oferă posibilitatea actualizarii echipamentelor oricând puteți îmbunătății eficiența lor.

Spre exemplu putem încheia un abonament ce include actualizarea echipamentelor anual, pentru ca dumneavoastră să benificiați de protecție maximă cu cele mai noi tehnologii.

Este mai ieftin. Prin încheierea unui abonament la AEK Security Division beneficiați de prețuri reduse la serviciile adiacente sistemelor de securitate și reduceri la echipamentele actualizate.

Facem tot posibilul să vă oferim o experiență cât mai plăcută, simplă și rapidă.

Puncte cheie ale încheierii unui contract cu AEK Security Division

  • Lucrăm cu propria echipă tehnică, astfel vă putem livra direct cea mai bună experiență în întreținerea sistemelor de securitate;
  • Suntem în contact cu diverse tipuri de echipamente, atât de generație nouă cât și cele de generatie mai veche, putând asigura corectitudinea funcționării unei plaje mari de sisteme de securitate;
  • În cazul unei urgențe, vă trimitem un tehnician aflat în apropierea zonei în care se semnalează problema;
  • Lucrați cu o firmă autorizată în în instalarea, modificarea și întreținerea sistemelor electronice de securitate (vedeți licența de funcționare);
  • Experiență vastă a membrilor echipei AEK Security Division cu domeniul securității, de peste 10 ani;
  • O echipă tehnică bine instruită, capabilă să rezolve rapid orice problemă aparută sau să prevină posibilele erori de bună funcționare;
  • Vă putem manageria integral securitatea asociației dumneavoastră, de la sistemul de securitate, întocmirea proiectelor tehnice și a evaluării de risc la securitatea fizică, până la agenți de pază (vezi site AEK SECURITY DIVISION);
  • Vă putem actualiza sistemul cu echipamente noi la prețuri promoționale oferite de către AEK Security Division;

Doresc încheierea unui abonament cu AEK Security Division

În acest sens ne puteți contacta utilizând formularul de contact alaturat sau la numarul de telefon: 0756 71 94 77, astfel încât să vă facem o ofertă avantajoasă, în conformitate cu serviciile dorite de dumneavoastră.

Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare conform politicii de confidentialitate.