Profesionalism, Integritate si Experienta la dispozitia dumneavoastra!

Un personal atent calificat, un management cu peste 25 de ani de experienta, o baza de date computerizata si tehnologie de ultima ora stau la baza serviciilor de securitate pe care AEK Security Divison le ofera clientilor.

Din 2011, AEK Security Division, companie privata cu capital integral romanesc, ofera servicii de protectie a bunurilor si persoanelor, interventie rapida, instalare sisteme antiefractie, antiincendiu si antipanica. AEK Security investeste constant in logistica si pregatirea personalului pentru a se ridica la asteptarile clientilor si a da noi standarde in domeniul sigurantei.

Ne bazam pe un proces riguros de selectie si control care iti da siguranta in operatiunile tale. Personalul AEK Security Division este una dintre putinele societati de paza cu agenti cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, proveniti din mediul urban.

Profesionistii AEK

Experienta managementului companiei, acumulata in cei peste 25 ani de prestari de servicii de securitate la cel mai inalt nivel, servicii de securitatea desfasurate pentru toate tipurile de obiective care necesita aceste servicii (retail mic, mediu, mare, cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, obiective industriale, societati de constructii etc) recomanda AEK Security Division drept furnizorul si partenerul ideal pentru prevenirea riscurilor de securitate.

AEK Security Division ofera resursele unei companii mari, dar abordeaza managementul de proiect cu implicarea specifica organizatiilor mici. Deoarece sunt cunoscute bresele sistemului de profil existent pe piata din Romania in acest moment, AEK vine in sprijinul clientilor sai cu un aport sporit de securitate, printr-un sistem de paza militarizat, datorat atat modului de selectie, instruire si control, procedurilor de lucru create pentru fiecare obiectiv in parte, cat si modului de control al executarii serviciului de paza.

Ne-am angajat spre excelenta si pentru a preveni ca posibilele probleme sa nu devina reale. Noi nu reactionam doar in situatii de criza, noi suntem in favoarea masurilor de prevenire.

O parte din echipa AEK.


Certificari AEK Security.


Ce spun clientii nostri

 • Foarte profesionisti și rapizi. Serviciul pentru clienți excelent și buni cunoscatori ai industriei de securitate.
  PRAKTIKER
 • Cea mai muncitoare echipă de securitate cunoscută. Vă recomandăm foarte mult pentru orice eveniment. Personal instruit și cu initiativa!
  EDEN CAPITAL
 • Dacă sunteți în căutarea unei companii de securitate care are integritate, apelati la AEK Security. Îi recomandam cu incredere!
  VASTINT
 • Nu toate companiile de securitate ofera acelasi tip de servicii, iar acești tipi o dovedesc! Am recomandat (și am folosit) această companie de securitate pentru câteva din cladirile noastre rezidențiale.
  ONIX RESIDENCE
 • Dacă aveți nevoie de o companie ai carei agenti sunt susținuti de o echipă de management orientată spre client, va recomand AEK Security.
  KFC
 • Ca și cele mai multe companii, AEK Security mi-a promis un serviciu excelent, ceea ce m-a uimit insa, a fost faptul că au oferit cu adevarat acest lucru.
  CONSTRUDAVA BUSSINES CENTER
 • Vă mulțumim că ați lucrat cu noi pentru a dezvolta cel mai bun plan de securitate pentru a satisface nevoile școlii noastre. Securitatea este o problemă extrem de stringentă la școala noastră și nu este nimic mai important pentru noi decât asigurarea faptului că elevii și personalul nostru sunt în siguranță. Sugestiile pe care le-ați furnizat au fost exact ceea ce căutam și chiar s-au întâlnit cu bugetul nostru.
  COMPLEXUL EDUCATIONAL LAUDE-REUT
 • Apreciem profesionalismul și serviciile oferite de-a lungul anilor de cand lucram cu firma AEK Security cat si flexibilitatea de care acestia dau dovada.
  GLOBALWORTH
 • Suntem mulțumiți de serviciile de securitate oferite de AEK Security și recomandăm potentialilor beneficiari cu incredere.
  KANAL D
 • Vreau să-mi exprim satisfactia pentru profesionalismul echipei AEK. Vom solicita serviciile dvs. si pentru proiectele viitoare.
  DAY GROUP
 • AEK Security Division este un partener de afaceri serios si dedicat care de fiecare data a abordat cu responsabilitate obligatiile contractuale si care a dat dovada de profesionalism si discretie. Pe parcursul desfasurarii contractului, agentii si-au indeplinit cu seriozitate atributiile specificate in fisa postului iar conducerea societatii a raspuns prompt tuturor solicitarilor noastre si a dat dovada de flexibilitate in rezolvarea problemelor.
  LEROY MERLIN
 • Imi exprim aprecierea fata de colaborarea cu SC AEK Security Division SRL! Avem un feedback bun atat de la chiriasii care isi desfasoara activitatea in spatiile noastre, cat si de la clientii centrelor comerciale. Calitatea oamenilor si flexibilitatea acestei companii o diferentiaza pe piata serviciilor de calitate, detasand-o in preferintele noastre de competitorii sai. Recomand AEK Security Division ca fiind un colaborator de incredere pentru orice companie cu care va relationa.
  IMMOCHAN
 • DEGI TITAN
  Am ales sa colaboram cu firma SC AEK Security Division SRL ca furnizor de servicii de paza si protectie pentru competenta profesionala, seriozitatea, operativitatea si flexibilitatea pe care le-au demonstrat, avand totodata si cel mai bun raport calitate / pret.
  DEGI TITAN
 • Recomandam AEK Security Division in primul rand pentru calitatea serviciilor pe care le pune la dispozitie cu promptitudine, pentru seriozitatea angajatilor si pentru profesionalismul de care dau dovada.
  CARREFOUR ROMANIA
 • Recomandam AEK Security Division drept un partener profesionist care ne asigura sprijinul in gasirea celor mai bune solutii de paza si protectie pentru compania noastra. Speram ca si pe viitor sa avem o colaborare la fel de eficienta si prompta, care este atat in beneficiul nostru cat si al clientilor nostri.
  BRICO STORE
 • Seriozitatea si profesionalismul angajatilor AEK Security Division ne-au demonstrat ca aceasta societate dispune de managementul si experienta necesara pentru a activa cu succes in domeniul serviciilor de securitate.
  AUCHAN
 • Recomandam SC AEK Security Division ca partener strategic, in primul rand datorita calitatii serviciilor pe care le pune la dispozitie cu promptitudine, pentru seriozitatea angajatilor si pentru profesionalismul de care dau dovada.
  MILENIUM PRO DESIGN
 • MARCO MANAGEMENT
  Recomandam compania AEK Security ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie.
  MARCO MANAGEMENT
 • EWAS
  Organizarea AEK Security este dupa modelul militar, cu un corp de paza disciplinat, coordonat in permanenta de inspectorii de teren.
  EWAS
 • Echipa AEK Security, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de securitate.
  COLLIERS INTERNATIONAL
 • Am ales sa lucram cu compania AEK Security ca furnizor de servicii de securitate integrate datorita disponibilitatii si a calitatii deosebite a serviciilor prestate.
  COLDWELL BANKER

Contacteaza-ne

Alege serviciile AEK Security si AEK Pompieri pentru siguranta ta si a afacerii tale. Un consultant AEK iti va raspunde in cel mai scurt timp.  AEK Security

  +4021 335 05 05

  AEK Pompieri

  +4021 9207
  Departament Vanzari

  AEK

  Soseaua Oltenitei nr. 2,
  Sector 4, Bucuresti,
  Romania


  office@aeksecurity.ro

  Despre noi

  Despre noi
  Echipa
  Clienti
  Testimoniale
  Contact

  Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare conform politicii de confidentialitate.